over dkg keukens

bezoek ons inspiration centre

 

Graag ontvangen wij u in ons DKG Inspiration Centre, een plek om onze dealers, projectrelaties en samenwerkingspartners in een ontspannen sfeer te ontmoeten. We nemen u mee in een rondleiding langs onze ontwerpen en programma’s met elk hun kenmerkende eigenschappen. We leiden u rond langs onze keukenopstellingen van vandaag en morgen, voor alle segmenten van de Nederlandse én internationale woningmarkt.

Neem contact op

Inspiratie

Wij ontvangen u graag in ons DKG Inspiration Centre voor een inspirerende presentatie van ons programma. Dit doen we uiteraard in een gemoedelijke Brabantse sfeer; wij zorgen voor wat lekkers bij de koffie of een heerlijke lunch.

Techniek

DKG Keukens maakt gebruik van de meest moderne productietechnieken en -technologieën. Alleen op die manier bereiken we de kwaliteit die wij nastreven. De kwaliteit die u van ons verwacht. Een kijkje in de fabriek nemen? Neem contact op.

Montagegemak

De kwaliteit van een keuken uit zich niet alleen in duurzaamheid of afwerking. Een echte kwaliteitskeuken kent ook montagegemak. Met dit in ons achterhoofd hebben wij onze keukens ontwikkeld. Onze montagehandleidingen zijn online in 3 talen beschikbaar (NL,EN, FR).

één van Europa’s grootste keukenfabrieken

Onze keukenfabriek  behoort met een oppervlakte van 56.000m2 tot één van de grootste van Europa. Om klanten een echt kwaliteitsproduct te leveren wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van eersteklas materialen en de nieuwste technologieën. Om voorop te blijven lopen qua technologie én om de productiecapaciteit af te stemmen op de toenemende vraag, blijven we continu innoveren.

Onlangs is een compleet nieuwe zaaginstallatie in gebruik genomen. Een indrukwekkende lijn met een gekoppeld restplatenmagazijn. Door slimme technologie kunnen enkelstuks onderdelen nu met veel minder zaagverlies geproduceerd worden. Om de capaciteit nog verder op te voeren zijn er twee kantenlijmmachines besteld (levering 2023). Deze nieuwe installaties zijn geschikt voor zowel kleine series als enkelstuks en kunnen zowel laser- als smeltlijmonderdelen produceren. De machines worden gekoppeld aan de bestaande zaaginstallatie.

De huidige productielijn voor speciale kasten wordt vervangen door een nieuwe lijn die meer dan het dubbele van de huidige installatie kan produceren. Bijzonder: de eindmontageband wordt zo ergonomisch mogelijk gebouwd, de hoge kasten ‘zakken in de grond’ zodat de bovenkant van de kast eenvoudig afgemonteerd kan worden. Ook deze lijn wordt in 2023 verwacht.

m2 productie-oppervlakte

Moderne lakstraat

In onze nieuwe lakstraat maken we uitsluitend gebruik van watergedragen lak. Door gebruik te maken van een cabine met overdruk en een eigen klimaatbeheersing, bereiken we een superieure kwaliteit gelakte keukens.

In de lakkerij werken we met klimaatunits waarmee de vochtigheid en temperatuur gedurende alle seizoenen van het jaar constant kan worden gehouden. Dit zorgt voor een constante lakkwaliteit doordat het buitenklimaat geen invloed meer heeft op het binnenklimaat. Bijkomend voordeel is dat medewerkers ook ergonomisch werken omdat de temperatuur in de zomermaanden aangenaam is. Daarbij werken we met een compleet nieuwe schuur-fladdermachine en in de loop van 2023 verwachten we een nieuwe oppervlakte stof-verwijderingsinstallatie voor de vlakspuit- installatie.

In onze fabriek produceren wij

verschillende kasten
verschillende halffabricaten
verschillende fournituren

Geavanceerde assemblagelijn

Gecombineerde boven- en onderkasten assemblagelijn

Voor- en zijkant volledig verpakt

4 kasten per minuut

Specifiek boorpatroon per kast

Garantie op haaksheid

Geen lijmvervuiling

Diensten

Naast het profiteren van onze schaalvoordelen, het gebruik van de modernste productietechnieken en kwalitatief hoogwaardige materialen en afwerking, biedt DKG nog additionele service:

Vast contactpersoon buitendienst

Vast, tweetalig contactpersoon binnendienst

Documentatie in eigen huisstijl

Producttraining voor uw verkopers op locatie

INTERESSE?

Wilt u weten wat DKG Keukens voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op

Contact