Waarom DKG Keukens

Private label

DKG Keukens ontwikkelt en produceert verschillende keukenprogramma’s onder verschillende labels. Met het uitgebreide programmabiedt DKG Keukens keukenretailers toegang tot een eigen label en/of eigen modellen. Bij DKG Keukens zijn de mogelijkheden eindeloos.

keukenprogramma

Een DKG Keuken biedt een groot aantal voordelen

Integraal laserafkanting op alle melamine en hoogglans kunststof fronten.

Laden en korven standaard met luxe Blum tandembox. Volledig uittrekbaar, optioneel glazen zijdevulling en design inlegmat.

Onder- en bovenkant bovenkasten in kleur.

Gedempte Blum Softmotion laden en scharnieren.

Daarnaast biedt ons programma nog extra voordelen

Mogelijkheid tot maatwerk.

Aluminium bodem in aanrechtkasten.

Verdekte ontluchting in groot deel apparatenkasten.

Alle melamine frontkleuren zonder meerprijs als zichtzijde leverbaar.

Verdekt ophangsysteem bovenkasten.

MIX & Match CollectiE

Het DKG kleurensysteem is een keukenconcept waarin al onze modellen, kleuren, materialen en afwerkingen op een heldere en eenvoudige manier zijn ingedeeld. Het systeem bestaat uit een aantal actuele collecties, waarvan de MIX & MATCH Collectie uniek is in de keukenmarkt.

De MIX & MATCH Collectie kent negen actuele kleuren in zes afwerkingen met een goede onderlinge kleurmatch. Dit maakt het mogelijk om verschillende materialen in een keuken onderling te combineren. Al onze keukenfronten zijn in al deze kleuren verkrijgbaar, inclusief bijbehorende zichtzijden. Op deze manier zijn alle keukens uit de MIX & MATCH Collectie aan te passen naar elke smaak en op elk budget.

Meer kleuren?

Alle DKG modellen zijn verkrijgbaar in de 2050 verschillende NCS lakkleuren. Het is mogelijk om een gehele keuken, of slechts een detail in één van deze kleuren af te werken.

De 2050 NCS kleuren zijn verkrijgbaar in zijdeglans-, structuur-, en hoogglanslak.

NCS-kleuren

Raster 130

DKG Keukens maakt zijn collectie volgens Raster 130. Hierbij zijn de verticale maatvoeringen opgebouwd uit veelvouden van 130 mm. Dit resulteert in voordelen op verschillende gebieden.

Economisch
  • Hogere kasten
  • 5,7% meer kastinhoud
  • Meer bergruimte
Ergonomisch
  • Werkhoogte 942 mm
  • Minder belastend voor de rug
  • Optimaal werkcomfort
Esthetisch
  • Fraaier lijnenspel
  • Strakker design
  • Minder hoge plint

Echt Greeploos

De greeploze modellen van DKG Keukens zijn echt in alle opzichten greeploos, zowel horizontaal als ook verticaal. Op deze manier wordt het effect van minimalistisch design op geen enkele manier verstoord.

Greeplijsten in meer dan 2050 kleuren

In plaats van de gebruikelijke witte en rvs greeplijsten biedt DKG Keukens, naast de standaard kleuren, greeplijsten in alle 2050 kleuren uit de NCS-collectie.

Echt hout

Authentieke materialen en elementen bepalen vaak de sfeer van een keuken. DKG Keukens voorziet met het houten programma in alle mogelijke smaken en stijlen van fijn en netjes tot grof en stoer.

De houten modellen van DKG Keukens zijn verkrijgbaar in beits, zijdeglans- en structuurlak. Ook kan hier gekozen worden voor een van de 2050 NCS lakkleuren.

INTERESSE?

Wilt u weten wat DKG Keukens voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op

Contact